En yakın perdeci

Perde mıknatısı

Perde aksesuarları
Perde mıknatısı

Perde mıknatısı, perde mandalı veya perde tokası, perdeler için üretilen aksesuarlardan bir tanesidir. Oldukça kullanışlı ve pratik olan perde mıknatısları aynı zamanda dekoratif özelliği sayesinde bir taraftan perdelerin düzgünce toplanmasını sağlarken bir taraftan da perdeler için şık bir aksesuar görevi görüyor.

Perde mıknatısları bir çok renkte ve şekilde üretilmektedir. Genellikle plastik, metal gibi malzemelerden üretilen perde mıknatısları nadiren de olsa ahşap ve kumaş ürünlerden de üretilebilmektedir. Günümüzde piyasada , spor ve klasik perdeler için üretilmiş çeşitli perde mıknatısları mevcut bu modellerden bazıları kristal taşlı, çiçekli, kalp desenli modellerdir.

Perde mıknatısları adında anlaşılacağı gibi mıknatıs kullanılarak üretilen aksesuarlardır. Perde mıknatısları perdelerinizin şık bir şekilde toplu durmasını sağlar. Mıknatıslı yapısı sayesinde perdenize zarar vermeden perdelerinizi toplama imkanı sunar.

Kullanımı çok kolaydır özel bir uzmanlık gerektirmez, yapmanız gereken tek şey perdelerinizi nasıl toplayacağınıza karar vermek ve perde ve istediğiniz şekli verdikten sonra mıknatıs ile perdelerinizi sabitlemek olacaktır.

Perde mıknatıslarını nasıl ve hangi şekillerde kullanabileceğinizi gösteren videoyu izlemek için tıklayın.